(recept
si oblíbilo 9 návštěvníků)
Vepřové závitky se švestkou

Potřebné ingredience
500g vepřového masa (plec, kýta), 100g sušených švěstek, 100ml bílého vína, sůl, pepř, grilovací koření, máslo, olivový olej, 100ml smetany, event. jíška
Postup přípravy
Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme, okořeníme a do každého zabalíme 2 švestky, které jsme nechali několik hodin namočené ve víně. Maso orestujeme na másle s olejem, podlijeme a dusíme asi hodinu. Poté přilijeme zbytek vína s nakrájenými švestkami, které nám zbyly a dusíme doměkka. Ke konci vaření přilijeme smetanu, necháme projít varem a podle potřeby zahustíme jíškou (máslo + hladká mouka).

...

...

...

...

...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
LuculeM
(upraveno)
26. 6. 2012, 9:05
Nooo, Ty hranolky katastrofa
Jste to měla vyfotit raději bez toho,takhle to vypadá vážně hodně nevábně!



nahlásit

li.za.rd
(upraveno)
27. 6. 2012, 8:02
@LuculeM
Nechápu co je na tom taaaak katastrofálního...

nahlásit
Macinkag
(upraveno)
28. 5. 2012, 21:14
hmm to vypadá dobře!

nahlásit